zapalenie jadra drugiego i rak

Działania profilaktyczne oraz diagnostyka nowotworów jądra.

Re: zapalenie jadra drugiego i rak

Postprzez mada » 28 Sie 2013, 18:00

Witam - dotarłam do domku
arek napisał(a):Teraz będzie już tylko lepiej!

Też tak sądzę. Informacje od lekarza z interny otrzymałam taką, że płytki utrzymują się na poprzednim poziomie, natomiast leukocyty wynoszą 0,6
Podają mu oprócz tego co pisałam lek dożylnie (to info od pielęgniarki, która akurat podawała) przeciwkrwotoczny i ponownie filgrastim ale zwiększoną dawkę 48 (sory nie chcę pokręcić jednostki a nie mam "na papierze") Pozostałe jak pisałam. Temperatura spadła - 37,2. Czekamy cierpliwie aż coś się ruszy. Syn martwi sie teraz jak to będzie z tą chemią:(
Dr Grzęda napisał nam min, że teraz kwestia wyczekania do momentu poprawy wyników badan i stanu ogólnego. I stąd moje cierpliwe czekanie.
Pozdrawiamy wszystkich-mada
Awatar użytkownika
mada

Miejscowość: Częstochowa

Postprzez oczarownica » 28 Sie 2013, 18:06

jeszce jest troszke czasu do kolejnej chemii więc spokojnie i cierpliwie musicie czekac. Wierze w to ze bedzie dobrze bo leki musza zadziałać..pocieszam Cie tylko tym ,ze u Wojtka było podobnie tyle ze on cały 1 miesiac spędził w szpitalu wiec nie odczułam tego spadku tak dramatycznie jak Wy Kochani.Jetsem z Wami i sie modlę beti
czasami czekanie jest celem samym w sobie a nie jest celem to co przyniesie czas
oczarownica

Miejscowość: mazury

Postprzez mada » 29 Sie 2013, 10:13

Witam
No to nam się ruszyło. :) Z info od syna wiem, że leukocyty 1,8 i płytki też wzrosły ale nie znam wyniku.
Pozdrawiam serdecznie i życzę samych dobrych wieści :D
Awatar użytkownika
mada

Postprzez oczarownica » 29 Sie 2013, 10:32

... ;) ;) ;) a nie mówiłam...heheheh ;) ;) ;) ;) psssst tez się bałam.. teraz jak bujną krwinki białe to sie zdziwicie ;) ;) Boże jak dobrze ,ze sa takie leki tacy ludzie dobrzy ktorzy pomagają ratuja...Ja w takim momencie jak ten Twoj i Michała myslę sobie zawsze o tym jak bardzo wazne ,że mieliśmy za naszego ,,Patrona,, od leczenia naszego wspaniałego FIGARO .. To On potrafił przekonać mnie i pokazać ,że nie trzeba się bać... Trzymajcie się Kochani zapewne za chwilkę do domku ;) pozdrawiam bardzo i potulam Beata.. ;) ;) ;)
czasami czekanie jest celem samym w sobie a nie jest celem to co przyniesie czas
oczarownica

Postprzez romi » 29 Sie 2013, 10:36

Witam
Teraz z każdym dniem będzie coraz lepiej, kryzys już minął.
Kiedy zgodnie z planem powinien rozpocząć się kolejny kurs?
Pozdrawiam
romi

Postprzez mada » 29 Sie 2013, 12:20

witam

romi napisał(a):
Kiedy zgodnie z planem powinien rozpocząć się kolejny kurs?
Pozdrawiam

kolejny kurs 6 września. Właśnie dr Sarosiek napisał, że odbędzie sie to w terminie :D
Oby. Pozdrawiam ciepluto-mada
Awatar użytkownika
mada

Postprzez mada » 30 Sie 2013, 19:10

Witam
no to nam sie poprawiło:)
wbc - 11 tys, natomiast płytki słabiutko 55 tys
co to może zwiastować odnośnie chemii za tydzień??
Syn czuje się znacznie lepiej, bóle kostne nawet wytrzymuje. Filgrastim dzisiaj ostatni - tak poinformował lekarz. W poniedziałek do domku :)
pozdrawiam- mada
Awatar użytkownika
mada

Postprzez oczarownica » 30 Sie 2013, 20:04

jak miło :) :) :) :) :) :) :) :) :) bardzo się cieszymy! a teraz odpocznijcie ;) ;) ;) ;) pozdrawiam Was bardzo Beti
oczarownica

Postprzez mada » 02 Wrz 2013, 09:56

Witam
wlasnie sie dowifzialam, że syn nie wyjdzie dzisiaj ze szpitala. :-( a tak mialo być. Ponoc wbc za bardzo wzroslo. Wczoraj bylo 35 tys. Teraz nie mam informacji ile a pisze z tel w rzerwie pracy.
Co o tym sadzicie? W piatek plaowana chemia.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
mada

Postprzez mada » 02 Wrz 2013, 09:57

Przepraszam za literówki- wzrokB-)
Awatar użytkownika
mada

PoprzedniaNastępna

Wróć do Profilaktyka i diagnostyka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości