Zmiana na prawym jądrze

Działania profilaktyczne oraz diagnostyka nowotworów jądra.

Re: Zmiana na prawym jądrze

Postprzez romi » 07 Lis 2014, 19:27

Witam
Jeden dzień, a raczej kilka godzin kroplówki w cyklu ambulatoryjnym.
Może i określiła, ale Tobie nic nie przekazała, a to błąd, ponieważ nie dała Ci szansy na zastanowienie się nad wyborem sposobu postępowania. Masz prawo do pełnej informacji, inaczej nie jesteś w stanie podjąć właściwej ze swojego punktu widzenia decyzji.
Pozdrawiam
romi

Postprzez revol86 » 21 Lis 2014, 21:00

Witam,

Zbliża się wtorek 25.11 na kiedy mam wpisaną datę przyjęcia w celu karboplatyny, dzień wcześniej w poniedziałek mam jeszcze USG powiększonych węzłów chłonnych.

Jednak po konsultacji z dr Sarosiek, podjąłem decyzję o pozostaniu pod ścisłą obserwacją.

Skoro mam taką możliwość decyzji, szkoda byłoby z niej nie skorzystać, tym bardziej że biorąc pod uwagę stan zaawansowania, mam podobno 90% szans na to że nie będę miał nawrotu choroby. Jedyną rzeczą na którą zwrócił uwagę dr jest konieczność wykonania wyjściowej TK klatki piersiowej, żeby można było później kolejne badania z nią porównywać.

Tak więc, będę na bieżąco informować jak to u mnie wszystko wygląda :)
revol86

Postprzez romi » 21 Lis 2014, 21:37

Witam
Bardzo dobra decyzja, na pewno nie będziesz jej żałował. I najlepiej byłoby gdybyś pozostał pod opieką doświadczonego lekarza.
Pozdrawiam
romi

Poprzednia

Wróć do Profilaktyka i diagnostyka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość