przez bread » 25 Sie 2014, 00:35
Hej. Wykonałem badanie RTG klatki piersiowej i jest bez zarzutów. Wszystko czysto. Wykonałem tez USG jamy brzusznej i nie ma zauważalnych podejrzanych zmian. W pachwinie mam klika węzełków do 10mm.
Niestety bardzo martwię się bólami brzucha które wcześniej mi nie dokuczały a pojawiły się kilka dni temu i nie ustępują. Mam takie uczucie, jakbym non stop był głodny? i czuje co jakiś czas kłucie po prawej stronie poniżej żeber.
Stąd moje pytania:
Czy to mogą być skutki karboplatyny?
Czy przerzuty do wątroby mogą pojawić się kiedy płuca są czyste? Są jakieś charakterystyczne objawy przerzutów do wątroby?
Już sam nie wiem, czy to oby nie strach, że to złe usunięte jądro mogło zaszkodzić.
Moja pani onkolog faktu bólu kręgosłupa i miednicy, mojego drętwienia rąk oraz częstego odwiedzania toalety oraz tych bóli brzucha nie łączy z nasieniakiem i twierdzi, że wszystko to jest wynikiem psychiki, a ja przecież tych dolegliwości sobie nie wmówiłem, wolał bym przecież, żeby takowych nie było .
Badanie TK jamy brzusznej i miednicy mam umówione na przyszły tydzień, ale w ZCO w Szczecinie na opis TK czeka się 3 tygodnie.