Opinie nt. ośrodków w Krakowie i Częstochowie

Działania profilaktyczne oraz diagnostyka nowotworów jądra.

Opinie nt. ośrodków w Krakowie i Częstochowie

Postprzez szak007 » 09 Sty 2015, 14:06

Witam serdecznie,

mam gorącą prośbę o komentarze i opinie dot. leczenia onkologicznego raka jądra w Krakowie i Częstochowie.
A może jest gdzieś jakiś dobry ośrodek niedaleko Tarnowa - skąd jestem...
Ew. gdzie powinienem się udać po orchiektomii?
Proszę o pomoc w wybraniu ośrodka...

Czy mapka w temacie Absolutne Must Be jest aktualna viewtopic.php?f=9&t=160 ?
Czy w w/w ośrodkach świadczona jest tzw. szybka ścieżka?
Jak wygląda rejestracja, okresy oczekiwania?

Pisząc o Częstochowie miałem na myśli: Centrum Medyczne "Małgorzata" (nie wiem czy tam wciąż przyjmuje dr n. med. Barbara Huras)
a Kraków, to Centrum Onkologii - Instytut im. Marii Skłodowskiej-Curie, filia w Krakowie
szak007

Re: Opinie nt. ośrodków w Krakowie i Częstochowie

Postprzez romi » 09 Sty 2015, 14:39

Witam
Wszystko co jest w bazie wiedzy jest uaktualniane na bieżąco.
Kraków nie znajduje się na naszej liście zielonych ośrodków, co jest potwierdzeniem opinii wielu pacjentów.
Na temat Częstochowy możesz poczytać w ostatnich aktualnych wątkach np.
viewtopic.php?f=9&t=756
viewtopic.php?f=8&t=665
We wszystkich polecanych ośrodkach pacjenci z nowotworem jądra są traktowani priorytetowo, na wizytę nie czeka się dłużej niż tydzień, bywa że z dnia na dzień.
W Częstochowie w dalszym ciągu przyjmuje dr Huras, jest na ten temat informacja w wielu wątkach.
Napisz coś więcej o sobie, zamieść wyniki badań, wtedy będziemy mogli Ci coś doradzić.
Jedyną radą którą w tej chwili można Ci dać to po orchidektomii należy udać się do onkologa po skierowania na niezbędne badania. I to możesz zrobić u siebie. Jak będziesz miał te badania można myśleć co dalej.
Pozdrawiam
romi

Wróć do Profilaktyka i diagnostyka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości