Cześć,
ja zrobiłem prywatnie testosteron. Z wynikiem, który był poniżej normy, najpierw udałem się do rodzinnego a następnie do endokrynologa. Ten zaczął mnie diagnozować z każdej strony

hormony tarczycy, przysadki, USG etc. (tak na marginesie super specjalista). Powód złego samopoczucia i pozostałych problemów wynikał tylko z niskiego poziomu testosteronu.
Na testosteronie jestem od 3 miesięcy i mogę powiedzieć, że jest ok. Przed zdecydowaniem się na testosteron domięśniowo brałem Biosteron ale nie pomogło to na długo.
Odkąd biorę zastrzyki samopoczucie wróciło do normy - a to w zasadzie przeszkadzało mi najbardziej. Waga stoi w miejscu z tendencją do powolnego spadku

Ja prawie 3 lata temu miałem usunięte jądro więc przez ten czas waga powoli rosła. W sumie przytyłem ok 13 kg.
Jeśli u Ciebie testosteron będzie poniżej normy to idź tym kierunkiem co ja. Jeśli test. będzie w normie, to mimo wszystko warto powiedzieć o tym onkologowi i pójść z tym problemem do endokrynologa. Nie ma co lekceważyć sprawy.
Darek