No i zaczęło się...

Działania profilaktyczne oraz diagnostyka nowotworów jądra.

Re: No i zaczęło się...

Postprzez m9nika » 18 Lip 2013, 22:46

Zgodnie z tym viewtopic.php?f=6&t=160
troll napisał(a):Warszawa
Centrum Onkologii - Instytut im. Marii Skłodowskiej-Curie
Klinika Nowotworów układu moczowego
02-781 Warszawa, ul. W. K. Roentgena 5
tel. (poradnia Kliniki) - (22) 546 22 16

Centrum Medyczne "Ostrobramska"
NZOZ Magodent
Oddział Onkologii
04-125 Warszawa, ul. Gen. Fieldorfa 40
tel. (rejestracja) - (22) 430 87 00
dr n. med. Tomasz Sarosiek - specjalista onkologii klinicznej
Dla pacjentów z nowotworami jądra w celu konsultacji i leczenia preferowany kontakt bezpośrednio z dr n. med. Tomaszem Sarosiek - adres email: tomasz.sarosiek@magodent.com.pl / tel. kom: 601 310 244

Drugi namiar jako alternatywa.
Pozdrawiam
Zabrałeś mi tatę [*], męża ci nie oddam!
"Ty sam jesteś dla siebie największym zadaniem i twoim obowiązkiem jest dołożyć wszystkich sił, by wykonać je jak najlepiej."
Awatar użytkownika
m9nika
Przyjaciel Forum

Postprzez romi » 18 Lip 2013, 22:50

Witaj
No oczywiście, jesteś na początku drogi.
CO-I to ten pierwszy adres który podała m9nika. Próbuj w każdym ośrodku z podanych, umów się tam gdzie będzie najszybciej. Zawsze mów, że chodzi o nowotwór jądra, to przyspiesza termin wizyty.
Jest jeszcze:

Otwock
Europejskie Centrum Zdrowia (ECZ)
Oddział Onkologii
05-400 Otwock, ul. Borowa 14/18
tel. (rejestracja ogólna) - (22) 710 30 10
dr n. med. Iwona Skoneczna - specjalista onkologii klinicznej

Pozdrawiam
romi

Postprzez fujma » 18 Lip 2013, 22:55

m9nika napisał(a):Zgodnie z tym viewtopic.php?f=6&t=160
troll napisał(a):Warszawa
Centrum Onkologii - Instytut im. Marii Skłodowskiej-Curie
Klinika Nowotworów układu moczowego
02-781 Warszawa, ul. W. K. Roentgena 5
tel. (poradnia Kliniki) - (22) 546 22 16

Centrum Medyczne "Ostrobramska"
NZOZ Magodent
Oddział Onkologii
04-125 Warszawa, ul. Gen. Fieldorfa 40
tel. (rejestracja) - (22) 430 87 00
dr n. med. Tomasz Sarosiek - specjalista onkologii klinicznej
Dla pacjentów z nowotworami jądra w celu konsultacji i leczenia preferowany kontakt bezpośrednio z dr n. med. Tomaszem Sarosiek - adres email: tomasz.sarosiek@magodent.com.pl / tel. kom: 601 310 244

Drugi namiar jako alternatywa.
Pozdrawiam

Jeszcze tylko pytanie co do pierwszego adresu. W pozostałych podaliście mi doktora a w pierwszym kogo sugerujecie ?? Jest ktoś taki ??
fujma

Postprzez m9nika » 18 Lip 2013, 23:07

Najlepiej do dr Pawła Wiechno :) pracuje w Klinice Nowotworów Układu Moczowego CO-I i jest tam ordynatorem.
Pozdrawiam
"Ty sam jesteś dla siebie największym zadaniem i twoim obowiązkiem jest dołożyć wszystkich sił, by wykonać je jak najlepiej."
Awatar użytkownika
m9nika
Przyjaciel Forum

Postprzez fujma » 18 Lip 2013, 23:09

Jeszcze raz ślicznie dziękuję i życzę kolorowych snów. Do usłyszenia wkrótce. Dobranoc ;)
fujma

Postprzez romi » 18 Lip 2013, 23:15

Witam
Teraz są urlopy i to może być pewnym utrudnieniem, ale próbuj, na pewno konsultacja w którymś z ośrodków pozwoli Ci na "ogarnięcie sprawy".
Pozdrawiam
romi

Postprzez fujma » 19 Lip 2013, 11:24

Witajcie !! Szczęście w nieszczęściu :) Wszystko po mojej myśli. W poniedziałek jestem zarejestrowany do dr. Wiechno :D w COI. Były terminy na sierpień ale ku mojemu szczęściu ktoś odwołał wizytę więc się udało :) SUPER !!
fujma

Postprzez m9nika » 19 Lip 2013, 11:39

Witam
Świetnie :)
To teraz czekamy na wieści od Ciebie po wizycie. I nie przeraź się ilością ludzi ;)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
m9nika
Przyjaciel Forum

Postprzez romi » 19 Lip 2013, 12:01

Witaj
Nie miałeś problemów przy rejestracji? Pamiętaj żeby wziąć ze sobą kopie wszystkich wyników, to zostanie w CO-I. Oryginały trzymaj dla siebie, mogą się przydać.
m9nika napisał(a): I nie przeraź się ilością ludzi ;)

No właśnie - kilka rad, myślę, że przydadzą się.
Zgłosisz się do rejestracji dla pacjentów pierwszorazowych, gdzie przejdziesz całą procedurę. Przed tym musisz pobrać numerek w automacie i czekać na swoją kolejkę.
Dobrze jest przyjechać wcześniej. Przyjęcia przez lekarzy rozpoczynają się o 9. Rejestracja czynna jest bodajże od 7.
Jak już będziesz zarejestrowany to pójdziesz pod wskazany gabinet, oddasz pielęgniarce kontrolkę którą dostaniesz przy rejestracji i będziesz czekał na swoją kolejkę. Nie wchodzisz do gabinetu, pielęgniarka sama wyjdzie odebrać kontrolki od pacjentów. Jeśli będziesz pod gabinetem przed 9 i nie będzie jeszcze lekarza to możesz wejść do gabinetu i samemu oddać kontrolkę.
W CO-I jest taki zwyczaj, że lekarz wywołuje pacjenta, także nie obowiązuje kolejność przychodzenia. Czekaj cierpliwie na wezwanie, może to trochę potrwać (godziny). Nie sugeruj się godziną na którą wyznaczono wizytę, dr Wiechno to lekarz konkretny i nie traci czasu na zbędne pogawędki, także przygotuj sobie wcześniej pytania.
Napisz jak będziesz po wizycie.
Powodzenia
romi

Postprzez fujma » 19 Lip 2013, 22:04

Witaj Romi. Problemów nie było, podałem PESEL oraz godność i to wszystko. Powiedziano mi to co piszesz z tym że lekarz od 14 będzie i mam się zgłosić do pokoju 21 :) Myślę że jakoś dam radę wszystko ogarnąć, o kopie dokumentacji też prosili jak piszesz :) Dziękuję za zainteresowanie. Wszystkim życzę miłego weekendu i do usłyszenia :) Pozdrawiam !!
fujma

PoprzedniaNastępna

Wróć do Profilaktyka i diagnostyka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości