Przed operacją -Tu testis sin

Działania profilaktyczne oraz diagnostyka nowotworów jądra.

Re: Przed operacją -Tu testis sin

Postprzez basiaiwojtek » 21 Lip 2013, 09:01

Witam wszystkich slonecznie
26.06 Wojtek byl u onko. Chemioterapia zostala zakonczona :D . Nastepna wizyta we wrzesniu, razem z kompletem kontrolnego RTG pluc i TK miednicy i j.brzusznej. Poniewaz nie dostalismy skierowania na markery, w najblizszym tyg. Wojtek je zrobi (tak dla nasego spokoju. Ostatnie byly, ojej, chyba w maju. Ale byly ok) Wlasnie wrocilismy z urlopu. Wojtek nie ma zadnych dolegliwosci zwiazanych z leczeniem huuuuura :lol: Bez problemu przejechal samochodem 1500 km., a na urlopie kozystal razem z naszsa corka ze wszystkich urokow wczasowania 8-) mam nadzieje, ze tak juz zostanie. Wiem ze sie powtarzam, ale forum i Wy byliscie i jestescie super wsparciem :) :) :) :) :) :) :)

PS. Dla wszystkich martwiacych sie o przyszle potomstwo :o czasami cuda sie zdarzaja 8-) jestem w 15 tyg ciazy. Juz po pierwszych badaniach prenatalnych, ktore nie wykazaly zadnych nieprawidlowosci w rozwoju malucha :D. Tylko zeby nie bylo :x , zaszlam w ciaze pomiedzy zabiegiem usuniecia jadra, a rozpoczeciam chemioterapii. Mozna??? Mozna!!!! :? :lol: :D :D :D
basiaiwojtek

Miejscowość: Olsztyn

Postprzez m9nika » 21 Lip 2013, 09:50

Witam
Bardzo dobre wiadomości :) I gratulacje z powiększania rodzinki :D
Pozdrawiam cieplutko
Zabrałeś mi tatę [*], męża ci nie oddam!
"Ty sam jesteś dla siebie największym zadaniem i twoim obowiązkiem jest dołożyć wszystkich sił, by wykonać je jak najlepiej."
Awatar użytkownika
m9nika
Przyjaciel Forum

Postprzez arek » 21 Lip 2013, 22:12

Super czytać takie wieści! :)
Gratuluję serdecznie wszystkich sukcesów!!!
basiaiwojtek napisał(a): zaszlam w ciaze pomiedzy zabiegiem usuniecia jadra, a rozpoczeciam chemioterapii. Mozna??? Mozna!!!! :? :lol: :D :D :D

Jednym słowem odwaliliście kawał dobrej roboty :D :D :D :D :lol:
Podrawiam!
arek
ca embryonale (pT1N0M0) >> rok obserwacji >> 4 BEP - 4 WSK Wroc. >> RPLND - MAGODENT
Awatar użytkownika
arek

Postprzez poznaniak » 21 Lip 2013, 23:38

Super wieści, trzymam kciuki za następnego członka Waszej rodzinki.
Pozdrawiam serdecznie :)
poznaniak
Przyjaciel Forum

Poprzednia

Wróć do Profilaktyka i diagnostyka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 7 gości