przez rb82 » 11 Sty 2013, 21:48
Witam Wszystkich w Nowym Roku i życze wszystkiego NAJ.
Trochę się nie odzywałem i chciałem to uzupełnić.
Od ostatniego razu miałem dwie kontrole markerów, które są w normie!
Ostatnio również miałem TK jamy brzusznej i miednicy i tu też w porządku.
Jednak, nie wiem czy wszyscy się orientują jak wyglądaja procedury w CO w Krakowie, a może innych ośrodkach też?, a mianowicie umawiając się do kontorli umawiamy się do "pokoju" a nie do konkretnego lekarza. I tak lekarz, który był na kontroli po TK był zaskoczony, że poprzedni lekarz nie zlecił również TK klatki piersiowej i skierował mnie od razu na RTG, na którego właśnie czekam wyniki. ?????Wyznaczył rónież kolejne TK na początek maja (już kompletne).
Było do drugie moje w życiu TK, po pierwszym było mi strasznie gorąco, a tym razem po podaniu kontrastu miałem nudnośni oraz słabo się poczułem, natychmiast przybiegł lekarz i podano mi jakiś środek, w sumie po minucie wróciłem do formy:)
Acha, może ktoś pomoże, ostatnią chemię miałem pod koniec czerwca, włosy fajnie odrosły i rosły jak przed. Ostatnio zauwżyłem, że jak by znowu zwolniły i miejscami na brodzie i bokobrodach są puste miejsca i takie miejsami rzadsze, myślicie, że to "normalne" po chemi i po takim czasie? czy znowu mam się czymś niepokoić?
Dzięki i jeszcze raz Powodzenia w Nowym Roku!!!
Pozdrawiam