Właśnie rozpoczynam walkę.......

Chirurgiczne oraz zachowawcze metody terapii raka jądra. Nowoczesne schematy chemioterapeutyczne, radioterapia oraz leczenie wspomagające.

To forum jest miejscem na indywidualne tematy dotyczące choroby poszczególnych chorych. Tutaj możesz umieścić temat odnoszący się do Twojej/bliskiej Ci osoby choroby aby przedyskutować prawidłowość leczenia, uzyskać informacje, porady, odpowiedzi na nurtujące pytania.

Re: Właśnie rozpoczynam walkę.......

Postprzez Slave » 11 Mar 2013, 11:50

Hej
Jestem kilka dni po pierwszej karboplatynie. Generalnie mój organizm znosi to całkiem dobrze.
Ból głowy, ogólne kiepskie samopoczucie, oraz skoki ciśnienia to główne negatywne objawy jakie zaobserwowałem. Ustąpiły po trzech dniach. Słabieńki tylko jestem 8-)
Za kilka dni morfologia i niedługo druga dawka.
pozdrowionka
Slave

Postprzez oczarownica » 11 Mar 2013, 15:29

witaj! tzrymaj sie i nie daj sie moj narzeczony dzis wlasnie rozpoczął chemie BEP tez jest slabiusienki byla juz przed chemia ale sie trzymamy, dzis nawet wtrakcie 1 wlewki beomycyny pocvzuł sie lepiej.. Trzymamy kciuki za Ciebiei za wszystkich facetow z klubu: ;) oczarownica
czasami czekanie jest celem samym w sobie a nie jest celem to co przyniesie czas
oczarownica

Miejscowość: mazury

Postprzez Slave » 28 Mar 2013, 08:36

Hello
Aby mój przypadek był w pełni opisany, dodam że jestem po drugiej karboplatynie, samopoczucie nienajgorsze, ale za to wyniki markerów i morfologii b,dobre.
Kontrolna wizyta i markery w czerwcu. Naprawdę mi ulżyło.
pozdrawiam serdecznie.
Slave

Postprzez oczarownica » 01 Kwi 2013, 23:30

mmmmmmmmmmmm to pięknie!oby tak dalej :) trzymamy kciuki!bardzo bardzo :)
czasami czekanie jest celem samym w sobie a nie jest celem to co przyniesie czas
oczarownica

Miejscowość: mazury

Postprzez m9nika » 02 Kwi 2013, 08:41

Witam
To teraz powrót do codzienności i cieszenie się każdą chwilą :) I dalsze pozytywne myślenie jak najbardziej wskazane ;)
Pozdrawiam
Zabrałeś mi tatę [*], męża ci nie oddam!
"Ty sam jesteś dla siebie największym zadaniem i twoim obowiązkiem jest dołożyć wszystkich sił, by wykonać je jak najlepiej."
Awatar użytkownika
m9nika
Przyjaciel Forum

Postprzez troll » 04 Kwi 2013, 02:01

Witaj,

Czyli już po strachu :) Teraz nie zaniedbywać kontroli i cieszyć się życiem!

Pozdrawiam
Image
Image
Awatar użytkownika
troll
Ekspert

Poprzednia

Wróć do Metody terapeutyczne / dyskusja przypadków

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości